Ο Γιούργκεν Κλοπ αποχαιρέτησε τον Τζόρνταν Χέντερσον με ένα τρομερό μήνυμα. «Είσαι θρύλος για την Λίβερπουλ, θα κοιτάς την ιστορία σου με την ομάδα και θα χαμογελάς, σε περιμένουμε πίσω για έναν σωστό αποχαιρετισμό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γερμανός!
Όσο δύσκολο κι αν του ήταν, ο Kloppo αποχαιρέτησε με ένα εγκάρδιο μήνυμα τον καλό του φίλο και μέχρι πρότινος, ποδοσφαιριστή του, Τζόρνταν Χέντερσον. Ο Άγγλος χαφ είναι πλέον επίσημα μέλος της Αλ Ετιφάκ κλείνοντας τον κύκλο των 12 ετών με τον σύλλογο του λιμανιού και ο Γιούργκεν Κλοπ τού ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Αρχηγέ, θα μας λείψεις και θα σου λείψουμε, αλλά έτσι είναι η ζωή. Δεν φεύγεις για πάντα. Είναι απλά ένας αποχαιρετισμός και μια ευχή για καλή τύχη εκεί που πας. Είχα πει και όταν είχα πρωτοέρθει στην ομάδα ότι η ζωή είναι μια συλλογή από ιστορίες που όλοι μαζί τις κάνουμε μια δική μας, προσωπική ιστορία. Όταν θα κοιτάς πίσω και σκέφτεσαι όσα περάσαμε, θα χαμογελάς και το ίδιο θα κάνω κι εγώ.
Ήσουν ο μακροβιότερος αρχηγός μου στη Λίβερπουλ αν και συνήθιζα να έχω αρχηγούς επί πολλά έτη. Θα μου λείψεις, θα μου λείψουν οι κουβέντες μας, όσο κι αν μερικές δεν ήταν καθόλου εύκολες. Είσαι θρύλος, αν δεν το έχεις ακούσει από κάποιον πρόσφατα. Και δεν είναι απλά για να στο πω. Καλή τύχη και ελπίζω να βρεις χρόνο να επιστρέψεις εδώ και να σε αποχαιρετήσουμε ως σύλλογος, όπως αρμόζει και σου αξίζει. You ‘ll never walk alone».