Έτσι κι αλλιώς φιλόξενη και δοκιμασμένη η τουρκική ποδοσφαιρική αγορά για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Η Ανκαραγκουτσού ακολούθησε την τάση συμφωνώντας πέρυσι, ως νεοφώτιστη, αρχικά με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, προτού μεσούσης της σεζόν αποκτήσει δανεικό τον Στέλιο Κίτσιου, τον οποίο και στις αρχές του καλοκαιριού απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή.
Και κατά πως φαίνεται, οι πρωτευουσιάνοι της Τουρκίας φιλοδοξούν να ενισχύσουν την ελληνική παροικία μιας και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταθέσει πρόταση στον Βασίλη Μπάρκα.
Ο Έλληνας κίπερ έλυσε το συμβόλαιο του με τη Σέλτικ και κυκλοφορεί ελεύθερος αναζητώντας την κεφαλαιοποίηση της εξαιρετικής σεζόν που έκανε την περασμένη χρονιά όντας δανεικός από τους “Καθολικούς” στην Ουτρέχτη.
Διαφορές οι επιλογές που ήδη υπάρχουν στα χέρια του 29χρονου τερματοφύλακα, σε αυτές προστέθηκε εδώ και λίγα 24ωρα και αυτή της Ανκαραγκουτσού, η οποία έχει πλησιάσει αρκετά στα «θέλω» του διεθνή άσου σε οικονομικό επίπεδο, μπαίνοντας έτσι δυναμικά στη διεκδίκηση της υπογραφής του.