Στην ΑΕΛ είναι σε αναζήτηση τριών ποδοσφαιριστών (δεξί μπακ, επιθετικού και αμυντικού μέσου) για να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς. Με τις πέντε, μάλλον, κινήσεις, αφού προηγήθηκαν ήδη δύο, η ΑΕΛ θα έχει κάνει ένα από τους πιο… ήσυχους προγραμματισμούς της τα τελευταία χρόνια.
Αυτό βέβαια δεν θα σημαίνει ότι η ομάδα δεν θα είναι καλή καθώς οι γαλαζοκίτρινοι ψάχνουν τις επιλογές τους και θέλουν να είναι σίγουροι για κάθε ενδεχόμενο, μειώνοντας αν θέλετε τις πιθανότητες λάθους σε κάποια επιλογή τους για να μπορέσουν να ανέβουν επίπεδο σε σχέση με το τι είδαμε στην περσινή χρονιά.
Παρατηρείται είναι η αλήθεια μια σχετική καθυστέρηση στο να πραγματοποιήσει η ομάδα τις επόμενες της κινήσεις. Αυτό μπορεί μην σημαίνει και κάτι, αφού να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι σε μεταβατικό στάδιο, από τον Ανδρέα Σοφοκλέους, στην νέα διοίκηση και αυτό έχει προφανώς και τις δυσκολίες του.
Πάντως θα ήταν καλό για την ομάδα να έκλεινε μέσα στην επόμενη εβδομάδα τις εκκρεμότητες της για να προλάβουν και οι καινούργιοι μέρος της προετοιμασίας της ομάδας. Ο Χρίστος Χαραλάμπους που έχει την ευθύνη των μεταγραφών το παλεύει για να βρεθεί ο κατάλληλος που να ταιριάζει στα πλάνα του για την κάθε θέση που έχει ανάγκη η ΑΕΛ.

Αριστείδου Μιχαήλ