Αν λέγαμε ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή έδειξε την 11άδα με την οποία σε μεγάλο βαθμό θα πάει πιθανότατα στον αγώνα του Σούπερ Καπ και σίγουρα στο πρώτο παιχνίδι με την Καμπάλα δεν θα ήμασταν εκτός πραγματικότητας.
Παίρνοντας το παιχνίδι της Ομόνοιας με τους Αζέρους και όχι αυτό του Σούπερ Καπ στο οποίο ίσως κάνει δοκιμές ο προπονητής, αν δεν παίξουν και οι έντεκα που ήταν βασικοί σήμερα κόντρα στην Ραντόμιακ, τουλάχιστον οι 8-9 θα πάρουν φανέλα βασικού.

Για να μιλήσουμε καλύτερα με ονόματα, στο τελευταίο φιλικό στην Πολωνία έπαιξαν βασικοί οι Φαμπιάνο, Κουλιμπαλί, Λανγκ, Μάθιους, Σιπριάνο, Μπασιρού, Κούσουλος, Σεμέδο, Λοίζου, Ανσαριφάρντ και Κακουλλής.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που μαζί με κάποιους άλλους θα αποτελέσουν τον κορμό της νέας Ομόνοιας και δεν αποκλείεται να την δούμε στα πρώτα επίσημα.

Αυτοί που δεν ήταν βασικοί σήμερα αλλά… χτυπούν θέση 11άδας είναι ο Λέζιακς για να αφήσει εκτός τον Σιπριάνο, ο Μπέζους για να αφήσει στον πάγκο τον Κακουλλή και ο Νικόλας Παναγιώτου (αν είναι απόλυτα έτοιμος) να παίξει στο κέντρο της άμυνας αντί του Λανγκ.

Χρίστος Χρίστου