Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να τελειώσει μια ακόμη προσθήκη. Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι αναμένεται απόψε (22:00) στην Αθήνα, προκειμένου να διευθετηθούν τα τελευταία ζητήματα για την απόκτησή του.

Οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να πληρώσουν το buy out 500.000 ευρώ στην Γκραν Κανάρια για την αποδέσμευση του Πολωνού σέντερ και έχουν ήδη συμφωνήσει μαζί του. Ο παίκτης, που έχει αναδειχθεί δύο φορές Rising Star στο Eurocup ( το οποίο κατέκτησε φέτος με την Γκραν Κανάρια) θα περάσει τα ιατρικά τεστ και εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί την Παρασκευή.

Αυτή θα είναι η ενδέκατη μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό (και έκτη ξένου) μετά από αυτές των Σλούκα, Βιλντόσα, Γκάι, Γκραντ, Μωραΐτη, Παπαπέτρου, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Λεσόρ και Κ. Αντετοκούνμπο.

Ο Μπαλτσερόφσκι αποτελεί προσωπική επιλογή του Εργκίν Αταμάν βλέποντας στο πρόσωπό του έναν νέο… Πλάις, δηλαδή έναν πανύψηλο σέντερ με καλή τεχνική και μακρινό σουτ. Μένει να φανεί αν οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν σε μία ακόμη προσθήκη στις θέσεις «2»-«3» ή θα πορευτούν με τον Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος έχει συμβόλαιο σε ισχύ.