Ο Ρικάρντο Σα Πίντο κόντρα στο Βόλο, στο φιλικό ματς, έδειξε σε μεγάλο βαθμό τις προθέσεις του για το πως θα προσεγγίσει το ματς με τη Βοϊβοντίνα.
Καταρχάς, απαντήθηκε ένα ερωτηματικό. Ο Τσεπάκ θα πάρει φανέλα βασικού αντί του Ζέφτε Βιτάλ για το αριστερό άκρο της άμυνας.
Ο Μπέλετς θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Σούσιτς. Κρέσπο, Ντβάλι και Τσεπάκ να συνθέτουν την 4άδα στα μετόπισθεν.
Προχωρώντας, στη μεσαία γραμμή ο Κοσταντίνοφ μαζί με τον Σαρφό και τον Ντάλσιο θα πάρουν φανέλα βασικού, παρά το γεγονός ότι ο Βιγιαφάνες, όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο έδωσε άλλο αέρα στους γαλαζοκίτρινους. Ο Αργεντινός δεν είναι απολύτως έτοιμος αφού έχασε μέρος της προετοιμασίας.
Όσον αφορά την επίθεση, ο Φετφατζίδης που είχε πολύ καλή απόδοση θα αγωνιστεί  στο ένα άκρο με την άλλη θέση να «παίζεται» μεταξύ Γουΐλσον και Μαρκίνιος. Ο πρώτος έχει προβάδισμα λόγω του ότι έκανε φουλ προετοιμασία, ωστόσο, η εικόνα του στην αναμέτρηση με τον Βόλο δεν ήταν και η καλύτερη. Αντιθέτως, όταν μπήκε στον αγώνα ο Βραζιλιάνος, πρόσφερε ποιότητα, φρεσκάδα και έδωσε πολλές λύσεις στο ένας εναντίον ενός, με αποτέλεσμα να είναι πιο απειλητικοί οι γηπεδούχοι.
Ο Σα Πίντο το δήλωσε πως αν είναι στο 100% ο Μαρκίνιος, τότε αυτός θα είναι βασικός σε μια βδομάδα. Κλείνοντας, την…αιχμή του δόρατος θα αποτελέσει ο Κβιλιτάια.

Θράσος Δημητρίου