Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Ανόρθωσης, Βέσκο Μιχαΐλοβιτς, μίλησε στον Super Sport Fm 140.0 και ανάμεσα σε άλλα, σκιαγράφησε το νέο απόκτημα της Ομόνοιας, Βέλικο Σίμιτς.
Αναλυτικά:
Για τον Σίμιτς: «Οι πληροφορίες που θα σας δώσω τις πήρα από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς γιατί τον είχε μαζί του. Το πρώτο στοιχείο είναι πως είναι ένας πολύ γρήγορος παίκτης. Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αλλά και στη θέση νούμερο «10». Είναι επαγγελματίας. Είτε παίζει 90 λεπτά είτε 5 λεπτά θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Αυτά μου είπε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς».
Γιατί άφησε τον καλύτερο της παίκτη να αποχωρήσει η Βοϊβοντίνα: «Αν κάποιος σου προσφέρει πολλά περισσότερα λεφτά και αν ήθελε ο ίδιος να ψάξει κάτι άλλο τότε γι’ αυτό έφυγε. Πάντως έκανε μια καλή επιλογή».
Πώς βλέπει το ματς του ΑΠΟΕΛ με τη Βοϊβοντίνα: «Είναι ένα πολύ δυνατό ζευγάρι. Το ΑΠΟΕΛ δεν είχε την καλύτερη κλήρωση. Ίσως η Βοϊβοντίνα είναι λίγο πιο έτοιμη. Θα είναι δύο δύσκολα ματς».
Αν απογοητεύτηκε που δεν συνέχισε στην Α’ ομάδα της Ανόρθωσης: «Συζητήσαμε με τον πρόεδρο και είπαμε κάποια πράγματα πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Η απόφαση είναι σεβαστή αλλά εγώ ένιωθα έτοιμος και μπορούσα να αντέξω την πίεση της πρώτης ομάδας. Όπως και να έχει αυτή είναι η απόφαση και είναι σεβαστή».