Η σύζυγος του Ντάνι Άλβες, Χοάνα Σανθ σπάει τη σιωπή της και ξεκαθαρίζει το τι ήθελε να πει σε προηγούμενες δηλώσεις της. “Δεν είπα ότι ήθελα να μείνω μακριά του”.

Το τελευταίο διάστημα σάλο έχει προκαλέσει η συνέντευξη που έδωσε ο Ντάνι Άλβες μέσα από τη φυλακή για να παρουσιάσει τα γεγονότα από την δική του πλευρά αλλά και για ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από την σύζυγό του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής ισχυρίστηκε πως είπε ψέματα γιατί ήταν πολύ ερωτευμένος με την Χοάνα. Η σύζυγός του από την πλευρά της απάντησε ότι δεν την ενδιαφέρει το τι έχει να πει.

Τώρα, το μοντέλο φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και έσπευσε να ξεκαθαρίσει το τι ακριβώς ήθελε να δηλώσει για τον Άλβες, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στη φυλακή, καθώς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου.

Η Χοάνα Σανθ συνεχίζει να υποστηρίζει τον Ντάνι Άλβες: “Δεν είπα ότι ήθελα να μείνω μακριά του. Απλώς είπα ότι δεν με νοιάζει τι λένε τα μέσα ενημέρωσης. Θέλω να ξεφύγω από αυτό, όχι από αυτόν”, τόνισε το μοντέλο.

Συνέχισε λέγοντας: “Θα είμαι δίπλα του, η σχέση είναι ένα πράγμα, αλλά αυτός είναι η οικογένειά μου. Περάσαμε οκτώ χρόνια μαζί, οπότε θα είμαι δίπλα του. Είτε αρέσει είτε όχι. Σταματήστε να μιλάτε για τις ζωές των άλλων”.

Με αυτόν τον τρόπο ξεκαθάρισε ότι δεν την ενδιαφέρει τι γνώμη έχουν τα ΜΜΕ και πως συνεχίζει να στηρίζει τον πατέρα των παιδιών της.