Μετά από χρόνια, όντας ο άνθρωπος που ήταν αρχηγός για αρκετό καιρό, ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήρθε η ώρα να βρει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Έτσι οι δρόμοι του με τον Παναθηναϊκό… χώρισαν. Όμως ο διεθνής άσος, φεύγει σαν φίλος και μάλιστα καρδιακός.

Η απόφαση δεν ήταν εύκολη, καθώς αφήνει ουσιαστικά… το σπίτι του. Κάτι που φάνηκε και στην τελευταία του επίσκεψη στο «Γ. Καλαφάτης». Μετά τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, ο Κουρμπέλης βρήκε τον χρόνο να πάει στο Κορωπί. Ο λόγος ήταν να αποχαιρετήσει τους πάντες.

Αγκαλιές, φιλιά, πειράγματα με τους πρώην πλέον συμπαίκτες του. Φυσικά αποχαιρέτησε κι όλους τους εργαζόμενους στο προπονητικό κέντρο, με τους οποίους είχε καθημερινή επαφή και ιδιαίτερη σχέση.

Τα χαμόγελα και τα πειράγματα ήταν πολλά, για να κρύψουν τον κόμπο στο λαιμό και τη δεδομένη συγκίνηση του Κουρμπέλη αλλά και των υπολοίπων. Η περισσότερη πλάκα έγινε με τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος ήδη πήρε και τη θέση του «Κούρμπε» στα αποδυτήρια. «Να σου φυλάω τη θέση», όπως απάντησε ο νεαρός επιθετικός στα αποκλειστικά πλάνα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός απ’ την τελευταία επίσκεψη του πρώην αρχηγού της στο προπονητικό κέντρο.

Δείτε το σχετικό Video: