Ανάμεσα στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Καρίμ Μπενζεμά στη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται και το όνομα του Λαουτάρο Μαρτίνες, σύμφωνα με ισπανικά Μέσα.
Με την αντικατάσταση του Καρίμ Μπενζεμά να αποτελεί το πρωταρχικό μεταγραφικό μέλημα της Ρεάλ Μαδρίτης, ονόματα κορυφαίων επιθετικών συνεχίζουν να βγαίνουν στο προσκήνιο και να… συνδέονται με τη «βασίλισσα»!
Μπορεί ο Χάρι Κέιν να αποτελεί τον νούμερο 1 στόχο των «μερένχες», όμως η Τότεναμ θέλει ένα ποσό μεγαλύτερο των 100 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει και η Ρεάλ έχει ήδη έτοιμο το «Plan B», σε περίπτωση που χαλάσει η μεταγραφή του Άγγλου επιθετικού.
Σύμφωνα με την αγγλική «Daily Mail», ο Φλορεντίνο Πέρεθ και οι συνεργάτες του έχουν ξεχωρίσει το όνομα του Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει μια φθηνότερη λύση.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Αργεντινής έχει συμβόλαιο με την Ίντερ έως το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο οι «νερατζούρι» φέρονται διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν την πώλησή του, αν λάβουν μια πρόταση που ικανοποιεί τις απαιτήσεις τους (80 εκατ. ευρώ).
Ο Λαουτάρο πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν στο Μιλάνο, έχοντας 28 γκολ και 11 ασίστ στις 56 φετινές του εμφανίσεις.