«Η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος. Οι πιο επιτυχημένες κινήσεις γίνονται τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών. Πρέπει να παίξεις καλά τα χαρτιά σου. Για να κάνεις τις κινήσεις σου την κατάλληλη στιγμή».

Αυτή είναι η ατάκα με την οποία ο Αντόνιο Κορδόν θέλησε να περιγράψει την τακτική με την οποία θα κινηθεί ο ίδιος σε ό,τι αφορά την ενίσχυση του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες, έχοντας ως πρώτο μέλημα τη συμμετοχή στα προκριματικά του Europa League (10/8), τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους, ώστε να είναι έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή.

Ο αθλητικός διευθυντής είναι σε επαφή με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τη διοίκηση, αξιολογώντας τους παίκτες που είναι ήδη στην ομάδα και προχωράει τις συζητήσεις με τους υποψήφιους στόχους.

Σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως είναι ο Νταρντέρ και ο Ντε Φρούτος, ενώ για το κέντρο της άμυνας ξεχωρίζει η περίπτωση του Μπαρτρά που είναι «φευγάτος» από την Τράμπζονσπορ.

Επίσης, το «Φως των Σπορ» αναφέρει πως ο Κορδόν έχει στη λίστα του και έναν αριστεροπόδαρο στόπερ και παράλληλα υπάρχουν συζητήσεις και για έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του Εμβιλά.