Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν οι πράσινοι το απόγευμα της Τετάρτης. Οι πράσινοι αφότου υποβλήθηκαν το πρωί σε τεστ κορωνοϊού και αιματολογικές εξετάσεις, το απόγευμα προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμιούς.

Κανονικά με όλη την ομάδα προπονήθηκε τόσο ο Κάρλος Ζέκα όσο και ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Ο Ζέκα μάλιστα ήταν σαν να μην έλειψε ούτε μια μέρα από το τριφύλλι.

Στην προπόνηση συμμετείχαν τόσο ο Τρουιγιέ όσο και ο Φρόκου, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους στο γόνατο. Την ίδια στιγμή εκτός προπόνησης έμεινε ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψεις σε δύο εβδομάδες.

Απόντες από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα είναι οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Κλεϊνχέισλερ, Μλαντένοβιτς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Το πρώτο ραντεβού της νέας αγωνιστικής περιόδου για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού είχε δοθεί για σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουνίου!

Το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης» έγιναν τα απαραίτητα μοριακά τεστ ανίχνευσης Covid και το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση, η εναρκτήρια για τη θερινή προετοιμασία του Τριφυλλιού. Το παρών στην πρώτη του Τριφυλλιού έδωσε και ο «νέος» Ζέκα, οποίος ήταν σαν να μην έλειψε μια μέρα από την ομάδα…

Στη διάρκεια της πρώτης προπόνησης οι Πράσινοι ουσιαστικά έκαναν ενεργοποίηση ενόψει των εργομετρικών τεστ που θα ακολουθήσουν το πρωί της Πέμπτης και της Παρασκευής.

Θεραπεία λόγω της θλάσης που υπέστη σε προπόνηση της Εθνικής ομάδας, ακολούθησε ο Ιωαννίδης. Απόντες από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα είναι οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Κλεϊνχέισλερ, Μλαντένοβιτς.»