Ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, και αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στην περίπτωση Ρομπέρζ, αλλά και για τον τεχνικό διευθυντή Λούκας Μασλόφσκι (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ).
Αναλυτικά:
Για την περίπτωση Ρομπέρζ: «Έχουν έρθει 100άδες προτάσεις για ποδοσφαιριστές. Δεν θέλω να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Είναι άδικο και για τους ποδοσφαιριστές. Δεν θα μπω στη διαδικασία να λέω «ναι προτάθηκε ή όχι». Λίγη υπομονή. Αλλά, ακόμα και ένας ποδοσφαιριστής να έχει προταθεί δεν σημαίνει ότι μας ενδιαφέρει. Με τους παίκτες που μας ενδιαφέρουν έχουμε κάνει ήδη την πρώτη επαφή. Έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε πολλές μέρες».
Για τις θέσεις που θα ενισχυθεί: «Θέλουμε ενίσχυση σε όλες τις θέσεις. Και στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση. Έχουμε μπει σε προετοιμασία προγραμματισμού».
Για τον Μασλόφσκι: «Όπως το διαβάσατε και εσείς έτσι το διαβάσαμε και εμείς. Δεν έχω κάτι υπόψη μου και αν υπήρχε κάτι νομίζω πως θα το ήξερα. Έτσι κι αλλιώς δεν δουλεύουμε με το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή».