Όπως πρώτη σας ενημέρωσε η ιστοσελίδα μας, ο Φεράρι έφυγε από το ΑΠΟΕΛ γιατί είχε πρόταση από τον Άρη (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ). Πλέον το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο, αφού δημοσίευμα της Ελλαδικής ιστοσελίδας Gazzetta.gr τονίζει ότι ο Άρης επιβεβαιώνει τη συμφωνία, ενώ γίνεται ξεχωριστή αναφορά στην ιστοσελίδα μας!
Αναλυτικά τι γράφει το εν λόγω ρεπορτάζ:
«Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του Φράνκο Φεράρι από το ΑΠΟΕΛ για λογαριασμό του Άρη, η «κίτρινη» ΠΑΕ επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Αργεντίνο αριστερό μπακ ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη.
Ένα φλερτ που χρονολογείται από τον Γενάρη του 2022 κατέληξε σε γάμο για τον Άρη καθώς οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε συμφωνία με τον 31χρονο αριστερό οπισθοφύλακα Φράνκο Φεράρι και μάλιστα ο Αργεντίνος (με ιταλικό διαβατήριο) ποδοσφαιριστής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Νωρίτερα, η ιστοσελίδα «balla.com.cy» είχε αποκαλύψει το διαζύγιο του ποδοσφαιριστή με το ΑΠΟΕΛ καθώς επίσης και ότι αυτό εκδόθηκε κατόπιν επιθυμία του ιδίου και δεδομένης της συμφωνίας του με τους «κίτρινους». Πλέον η ΠΑΕ Άρης επιβεβαιώνει τις… προχωρημένες συζητήσεις μαζί του καθώς επίσης και την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για τον τελευταίο γύρο επαφών αλλά και για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.
Ο Φεράρι είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό μέσα από την εξαιρετική παρουσία του με τη φανέλα του Βόλου καθώς αγωνίστηκε για τρία χρόνια στη θεσσαλική ομάδα και σε 100 παιχνίδια σημείωσε τρία γκολ και επτά ασίστ. Ο Άρης ενδιαφέρον για τον Φεράρι και στο παρελθόν αλλά πέρυσι ο Αργεντίνος μετακόμισε στην Κύπρο και στο ΑΠΟΕΛ (32 αγ., 4 ασίστ). Πριν δοκιμάσει την τύχη του στην Ελλάδα, ο Φεράρι αγωνίστηκε στην Ατλέτικο Μίτρε και πιο συγκεκριμένα σε 50 αγώνες».