H «El Mudo Deportivo» άναψε φωτιές με το δημοσίευμα για «μπάσιμο» του Παναθηναϊκού για τον Νίκο Λαπροβίτολα ωστόσο τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.
Πράγματι οι «πράσινοι» είχαν κάνει μια διερευνητική επαφή πριν από μερικές ημέρες με την πλευρά του παίκτη και τους Καταλανούς ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός είχε κεντράρει την περίπτωση του Νίκο Λαπροβίτολα αλλά προς το παρόν τουλάχιστον δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.
Η «El Mundo Deportivo» ανέφερε στο δημοσίευμά της ότι το «τριφύλλι» θα πλήρωνε και το buy-out για την αποδέσμευσή του αλλά ο ίδιος παίκτης δεν σκέφτεται -μετά και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας- να αποχωρήσει από την Βαρκελώνη.
Βέβαια τα δεδομένα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη αλλά προς το παρόν δεν τίθεται θέμα Λαπροβίτολα και Παναθηναϊκού. Όμως σε μια μεταγραφική περίοδο μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω, κάτι που αποδείχθηκε με εμφατικό τρόπο στην περίπτωση του Κέβιν Πάντερ, ο οποίος βρέθηκε μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, έμοιαζε να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα αλλά κατέληξε και πάλι στην Παρτίζαν.