Συμπαίκτη του Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να κάνει η Αλ Νασρ τον Χακίμ Ζίγιεχ, ετοιμάζοντας γενναία προσφορά για τον ηγέτη της εθνικής Μαρόκου ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Τσέλσι.

Οι ηχηρές μεταγραφές από το ευρωπαϊκό στερέωμα συνεχίζονται στη Σαουδική Αραβία. Μετά τη μεταγραφή του Καρίμ Μπενζεμά στην Αλ Ιτιχάντ και το γαλλικό «νταμπλ» που πρόκειται να ολοκληρώσει ο σύλλογος εντός ημερών με τον Ενγκολό Καντέ, κινητοποιούνται και οι υπόλοιποι «μεγάλοι» πάντα με τη στήριξη του κρατικού Ταμείου επενδύσεων (PIF). Και η Αλ Νασρ είναι αυτή που περνά πλέον στην αντεπίθεση, επιχειρώντας να κάνει συμπαίκτη του Κριστιάνο Ρονάλντο τον Χακίμ Ζιγιέχ.

Όπως αναφέρει το «Foot Mercato», ο σύλλογος ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον ηγέτη της εθνικής Μαρόκου που πρόκειται να αποχωρήσει από την Τσέλσι και είναι έτοιμος να καταθέσει πλουσιοπάροχη πρόταση μέσα στις επόμενες μέρες για να τον πείσει να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Ο 30χρονος, πλέον, Ζιγιέχ, μετά από μια προβληματική σεζόν στους Μπλε με ευχάριστο διάλειμμα τον μήνα του Μουντιάλ και την καταλυτική συμβολή του στην θαυματουργή πορεία του Μαρόκου ως τα ημιτελικά, φέρεται να εξετάζει σοβαρά την προοπτική της Αλ Νασρ και είναι πολύ πιθανό να απαντήσει θετικά.