Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα zurnal.rs, ο προπονητής της Βοϊβοντίνα, Ράντοσλαβ Μπατάκ, μίλησε για τα παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ για το Conference League.

-Για τους αγώνες με το ΑΠΟΕΛ: «Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε μονομαχίες με έναν πολύ ποιοτικό και δυνατό αντίπαλο. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε 28  πρωταθλήματα και έχει τακτική συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επιπλέον, συμμετείχε στη φάση των ομίλων του Champions League τέσσερις φορές και τη σεζόν 2011-12 έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στην τελευταία σεζόν με προπονητή τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, πάλευαν μέχρι το τελευταίο παιχνίδι για τον τίτλο του πρωταθλήματος με τον Άρη. ΟΜιλόγεβιτς αποχώρησε από τον σύλλογο και τη θέση του πήρε ο διάσημος Πορτογάλος Σα Πίντο, ο οποίος κάποτε καθόταν στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα».

-Για τις πιθανότητες: «Αν και ο ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί, τουλάχιστον στα χαρτιά, το γήπεδο θα δώσει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Στο χέρι μας είναι να προετοιμαστούμε και να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και στη συνέχεια να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε συνολικά ο καλύτερος αντίπαλος στις δύο συναντήσεις. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα είναι σημαντικό να είμαστε καλύτεροι σε ομαδικό επίπεδο. Ο αντίπαλος είναι δυνατός, αλλά όχι ανίκητος».

-Τι σημαίνει το ότι η ρεβάνς θα διεξαχθεί στη Σερβία: «Δεν είναι υπερβολικής σημασίας, γιατί ένα γκολ εκτός έδρας δεν έχει πια ιδιαίτερη βαρύτητα. Είναι σημαντικό να είμαστε καλύτεροι συνολικά στα δύο ματς και περιμένω από τους φιλάθλους μας να μας στηρίξουν όπως πάντα και να μας βοηθήσουν να νικήσουμε τον ΑΠΟΕΛ. Μπορούμε να το κάνουμε, αλλά μόνο με την προϋπόθεση ότι κάθε παίκτης δίνει τον καλύτερό του εαυτό».