Από την ιστοσελίδα μας μάθατε πρώτοι την είδηση ότι ο Θωμάς Νικολάου μετακομίζει από τη Νέα Σαλαμίνα στον Εθνικό Άχνας και αυτό που έχει απομείνει είναι η επίσημη ανακοίνωση.
Ο ίδιος αποχεραίτησε τους ερυθρόλευκους.
Η ανάρτηση του:
Το ποδόσφαιρο, και η ζωή γενικότερα, κάνει κύκλους! Έτσι και ο δικός μου κύκλος(τη δεδομένη στιγμή), στην ομάδα της Νέας Σαλαμίνας Αμμόχωστου, μια ομάδα που αγάπησα, συνδέθηκα και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, έφτασε στο τέλος της…
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα Διοικητικά Συμβούλια – όλα τα Προπονητικά Επιτελεία και όλους τους συμποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, για την ευκαιρία που μου δώσανε να είμαι μέλος της Νέας Σαλαμίνας Αμμόχωστου !!!
Ήταν τιμή μου που φόρεσα στο στήθος αυτό το ιστορικό έμβλημα που μέσα από τις τόσες κακουχίες που πέρασε, στέκεται περήφανα και δυνατά και ακούγεται παντού το Αμμόχωστος Επιστροφή !!!
Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστώ θερμά τον απίστευτο κόσμο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου και ιδιαίτερα τους Red Rebells για την ώθηση και την δύναμη που μας δίνατε σε κάθε παιχνίδι.. να ξέρετε ότι η φωνή σας και το πάθος σας κέρδισε παιχνίδια! Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ !!
Εύχομαι από καρδίας τα καλύτερα, πάντα επιτυχίες, συνεχίστε να αφήνεται αναμμένη τη φλόγα της επιστροφής στην Λατρεμένη Αμμόχωστο !!
Αφήνω τελευταίο τον Άνθρωπο πού έκανε τα πάντα για να με πείσει να έρθω στην Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου, που με πίστευε και με πιστεύει…Coach Γιώργο Τσούκκα σε ευχαριστώ για όλα !!!🔴🙏⚪️