Η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Νάπας, το ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ SOCCERSCHOOL, έχει καταφέρει να αποτελέσει ένα πρότυπο επιτυχημένης ανάπτυξης νέων αθλητών στην Κύπρο. Με στόχο την προώθηση του ποδοσφαίρου και την ανάπτυξη νέων ταλέντων, η ακαδημία έχει καταφέρει να καλλιεργήσει ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου και να τους προετοιμάσει για την επαγγελματική ποδοσφαιρική σκηνή.

Αυτό ετοιμάζεται να κάνει και τη νέα χρονιά, με τις εγγραφές να έχουν ήδη αρχίσει και τις προπονήσεις να ξεκινούν στις 28 Αυγούστου για τις μικρές ομάδες στα grassroots.
O Δήμος Γούμενος, υπεύθυνος της σχολής για τις ηλικίες U19-U4 δηλώνει ότι η Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγίας Νάπας ιδρύθηκε με στόχο να παρέχει εκπαίδευση και προπόνηση σε νέους ποδοσφαιριστές και έχει καταφέρει μέσα σε αυτά τα χρόνια να αποτελέσει την κορυφαία ακαδημία στην περιοχή της Ελεύθερης Αμμοχώστου.

«Από την ίδρυση της, η ακαδημία εστιάζει στην ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων, τακτικής κατανόησης και αθλητικής ανεκτικότητας των νέων ποδοσφαιριστών αφού διαθέτει ένα προηγμένο προπονητικό πρόγραμμα που σχεδιάζεται για να καλλιεργήσει τις δεξιότητες και την τακτική νοοτροπία των νέων αθλητών. Οι προπονήσεις προωθούν την τεχνική κατάρτιση, την ενίσχυση της φυσικής κατάστασης και την ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος. Επιπλέον, η ακαδημία προσφέρει μια ισορροπημένη προσέγγιση ανάμεσα στην ποδοσφαιρική εκπαίδευση και την ακαδημαϊκή πρόοδο των αθλητών» ανέφερε ο Δήμος Γούμενος που συμπλήρωσε ότι η Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγίας Νάπας διαθέτει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και έχει επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα έχοντας αναδείξει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, με τους Μάριο Περατικό του Εθνικού Άχνας και Αντρέα Καραμανώλη της Δόξας να είναι πρόσφατα παραδείγματα.

«Οι Σίμος Σολωμού, Στάθης Γιανναράς, Γιώργος Χαραλάμπους, Κυριάκος Αναστάση και Χρίστος Ευαγγέλου προέρχονται από τα σπλάχνα της Ακαδημίας και πέρα από την παρουσία τους στην πρώτη ομάδα της Αγίας Νάπας έχουν συμμετάσχει σε εθνικές ομάδες με το επόμενο βήμα τους να είναι να καταφέρουν να αποκτήσουν επαγγελματικά συμβόλαια με επαγγελματικές ομάδες της Κύπρου και του εξωτερικού» το σχόλιο Γούμενου.

Τo Aγία Νάπα Soccer School καλεί όλους τους νέους ποδοσφαιριστές της ευρύτερης περιοχής Αμμοχώστου που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, να πλαισιώσουν την μεγάλη οικογένεια του και να αγωνιστούν όχι μόνο στα grassroots, αλλά και στην ΑΝΩΤΑΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ της ΚΟΠ και στις ηλικίες Κ-14,Κ-15,Κ16,Κ17.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα

99510993 και 97699009