Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε εκ του γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

-Για τον Ουρόσεβιτς: «Θα έρθει στην Κύπρο αυτή τη βδομάδα αφού τη Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία. Είναι 29 ετών, τα τελευταία πεντέμισι χρόνια ήταν στην Παρτίζαν και μάλιστα αρχηγός της. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι ποιοτικός παίκτης και καλός χαρακτήρας, η επιλογή έγινε πολύ προσεκτικά».

-Για το αν θα προκύψει αποχώρηση μετά την απόκτησή του: «Αν προκύψει πρόταση δεν μπορώ να το ξέρω αλλά αυτό δεν ισχύει μόνο για Καζού και Πηλέα. Θεωρούσαμε ότι είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει κάτι διαφορετικό. Δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι θα φύγει κάποιος από τη συγκεκριμένη θέση».

-Για την προετοιμασία: «Πέρυσι αρχίσαμε πιο νωρίς, στις 12 Ιουνίου. Είναι όμως ευχάριστο διότι θα συμμετάσχουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα».

-Για τον Σέρβο Βέλικο Νίκολιτς: «Η πολιτική μας είναι ξεκάθαρη. Δεν επιβεβαιώνουμε ή διαψεύδουμε για ποδοσφαιριστή που δεν έχει υπογράψει στην ομάδα μας».

-Για τον Κακόριν: «Δεν έχουμε κάτι το νεότερο. Εξετάζει κι αυτός τι θα κάνει, περιμένει τι θα του πουν κι από τη Φιορεντίνα κι εμείς τα νεότερα. Τον θέλουμε, αυτό δεν αλλάζει και θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη λίγο. Είναι σε επαφές με τους ιδιοκτήτες ο Κακόριν, ακόμη δεν έλαβε την οριστική του απόφαση».

-Για την ενίσχυση: «Θα ενισχυθούμε σε όλες τις γραμμές».

-Για τις αποχωρήσεις: «Θα πρέπει να προκύψουν κι άλλες αποχωρήσεις αλλά αυτό θα γίνει όταν θα έχουμε κι άλλες προσθήκες».