Ο Αμερικανός γκαρντ ολοκλήρωσε μια πολύ «γεμάτη» σεζόν, η οποία του έφερε τρεις τίτλους εντός συνόρων, την παρουσία σε ένα ακόμα Final Four, αλλά και ένα νέο συμβόλαιο, μαζί με το ελληνικό διαβατήριο.

Στην Euroleague ο Ουόκαπ μέτρησε 7,3 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 5,6 ασίστ ανά ματς, σουτάροντας με 54,1% στα δίποντα, 33,3% στα τρίποντα και 85,4% στις βολές. Μάλιστα, είχε και 1,8 κλεψίματα ανά αγώνα, αποτελώντας τη… σίγουρη λύση του Γιώργου Μπαρτζώκα στη θέση «1».

Πάντως, αυτό που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό από τα στατιστικά του 31χρονου είναι η αγωνιστική του συνέπεια. Βλέπετε, ο άλλοτε παίκτης της Ζαλγκίρις «διέλυσε» τα κοντέρ, αφού συμμετείχε και στα 77 παιχνίδια που έδωσε φέτος ο Ολυμπιακός. Ας αρχίσει το μέτρημα: δύο ματς στο Super Cup, τρία παιχνίδια στο Κύπελλο, 41 στην Euroleague και 31 στην Basket League.

Το παραπάνω σύνολο των 77 αγώνων γίνεται ακόμα πιο σημαντικό αν σκεφτεί κανείς πως ο Ουόκαπ είναι από τους παίκτες που αγωνίζονται με μεγάλη ένταση και αποτελούν σημεία αναφοράς των Πειραιωτών και στις δύο πλευρές του παρκέ. Επιθετικά ήταν ο βασικός δημιουργός των «ερυθρόλευκων» (μαζί με τον Κώστα Σλούκα), ενώ στην άμυνα πίεζε ασταμάτητα πάνω στην μπάλα και πολλές φορές μάρκαρε τον κορυφαίο παίκτη της αντίπαλης ομάδας.