Η Ομόνοια κάνει νέα αναδρομή στο φωτογραφικό άλμπουμ από τη σεζόν 1967-68 και τονίζει πως η φωτογραφία δείχνει το πάθος που χαρακτήριζε την ομάδα.
Αναλυτικά:
«Το φωτογραφικό στιγμιότυπο αποτελεί ένδειξη του πάθους που χαρακτήριζε για άλλη μια σεζόν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι Πλουτής και Κώστας σταματούν την πορεία της μπάλας προ της γραμμής τέρματος, σε αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, στο ΓΣΟ, ενώ ο Ελευθεριάδης πιο πίσω παρακολουθεί τη φάση.
Η αγωνιστική περίοδος 1967-68 βρήκε την ΟΜΟΝΟΙΑ να τερματίζει στη 2η θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια ΑΕΛ. Οι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» πάλεψαν μέχρι το τέλος για τη διάκριση, ωστόσο δεν κατάφεραν να κατακτήσουν κάποιο τίτλο. Στα αξιοσημείωτα καταγράφεται το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν παρουσίασε ποτέ στη διάρκεια της σεζόν μόνιμο σχήμα. Γενικά η «γεύση» που άφησε σε όλους αυτή η χρονιά ήταν πως το «τριφύλλι» είχε τις δυνατότητες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ωστόσο του έλειπε η σταθερότητα.
Πρώτοι σε συμμετοχές ήταν οι Κώστας Κάττος, Σωτήρης Καϊάφας και Κώστας Παναγιώτου, ενώ πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε ο Σωτήρης Καϊάφας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και την τέταρτη καλύτερη άμυνα. Προπονητής ήταν ο Ούγγρος, Γκεόργκι Μπάργκα».