Τρεις ποδοσφαιριστές της Τσέλσι δεχόντουσαν απειλές από μία νεαρή Αγγλίδα influencer, επανειλημμένως. Οι Μέισον Μάουντ, Μπίλι Γκίλμουρ και Μπεν Τσίλγουελ αποφάσισαν να καταγγείλουν για παρενόχληση την 22χρονη, Όρλοα Σλόαν, γνωστή και ως “Devil Baby”.

Σε ένα πάρτι που διοργάνωσε ο Μπεν Τσίλγουελ, η συγκεκριμένη κοπέλα γνωρίστηκε με τον συμπαίκτη του στη Τσέλσι και διεθνή μεσοεπιθετικό, Μάουντ. Οι δύο τους διατηρούσαν επαφές για περίπου έξι μήνες, έως ότου ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να βάλει τέλος.

Αυτό δεν μπόρεσε να το δεχτεί η influencer, η οποία άρχισε να παρενοχλεί τον Μάουντ με κάθε τρόπο. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής άλλαξε 21 αριθμούς τηλεφώνου προκειμένου να την αποφύγει. Η Όρλοα Σλόαν προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον Άγγλο μέσω των συμπαικτών του.

Τελικά και οι τρεις παίκτες των “μπλε” απευθύνθηκαν στη δικαιοσύνη. Την κατήγγειλαν, δηλώνοντας τρομοκρατημένοι από τη συμπεριφορά της.

Η 22χρονη εντέλει καταδικάστηκε σε 12 εβδομάδες φυλάκισης με 18μηνη αναστολή, θα κάνει 30 συνεδρίες απεξάρτησης και 200 ώρες κοινωνικής εργασίας, ενώ θα πρέπει πληρώσει 300 λίρες σε Μάουντ – Τσίλγουελ και 500 στον Γκίλμουρ.