Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν συλλέκτης τίτλων στην Παλμέιρας, Αμπέλ Φερέιρα, βρίσκεται σύμφωνα με την «Equipe» μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Λουίς Κάμπος και η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζουν την αναζήτηση για τον προπονητή του συλλόγου τη νέα σεζόν, ο οποίος όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι ο Κριστόφ Γκαλτιέ.

Ο Γάλλος τεχνικός έχασε πόντους μετά τον αποκλεισμό στους «16» του Champions League και τις μαζεμένες γκέλες στο πρωτάθλημα και η επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είναι αρκετή για να τον διατηρήσει στη γαλλική πρωτεύουσα, με το κλαμπ να ψάχνει ήδη τον διάδοχό του.

Το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο αποτελούσε μέχρι στιγμής το πιο ενεργό στο μεταγραφικό ρεπορτάζ των Γάλλων, αλλά την ίδια στιγμή ως ισχυρή υποψηφιότητα παρουσιάζεται και ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος τα τρία τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει συνολικά οκτώ κούπες με highlight τα συνεχόμενα Κόπα Λιμπερταδόρες, βρίσκεται στη λίστα των Παριζιάνων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, από κοινού με έναν ακόμα άκρως επιτυχημένο τεχνικό του λατινοαμερικανικού ποδοσφαίρου, τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο.