Με εξαίρεση τα πρώτα 10 λεπτά, όταν δέχθηκε και το γκολ μετά από λάθος πρώτα του Φεράρι και στη συνέχεια όλης της άμυνας που άφησε μόνο του τον Παλάσιος να σκοράρει στο 5’, ήταν καλή η αμυντική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών που επέλεξε ο Μιλόγεβιτς για την 3άδα στην άμυνα.
Θυμίζουμε τους Καρώ, Μπέλετς και Ντβάλι. Προκύπτει το ερώτημα αν θα επαναλάβει το ίδιο σύστημα και με την ΑΕΚ, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, στην απουσία του τιμωρημένου Καρώ και δίχως να διαθέτει άλλο κεντρικό αμυντικό.
Αν προτιμήσει ξανά την 3άδα στην άμυνα, τότε αυτός που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Καρώ, θα είναι ο Κοσταντίνοφ, ο οποίος εκεί αγωνίστηκε όσο η ομάδα αγωνίστηκε με 10 παίκτες.
Η πιθανή μετατόπιση του Βούλγαρου στην άμυνα, «υποχρεώνει» τον Σέρβο προπονητή να βρει άλλο αμυντικό χαφ και οι επιλογές του είναι ο Νταουσβίλι ή ο Σατσιάς.
Εναπόκειται στον ίδιο να αποφασίσει ενώ δε αποκλείονται και άλλες κινήσεις από τον πάγκο, με Ντογκαλά αλλά και Μάριο Ηλία να «φλερτάρουν» θέση στην 11άδα της νέας μεγάλης αναμέτρησης που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή στο ΓΣΠ.