Η Λιντς προηγήθηκε στην έδρα της κόντρα στη Νιούκαστλ, η ομάδα του Έντι Χάου έκανε την ανατροπή με δυο πέναλτι, όμως ο Κρίστενσεν με δόση τύχης ισοφάρισε σε 2-2 και έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του.

Λιντς μετά από δυο διαδοχικές ήττες προσέθεσε ακόμα έναν βαθμό στη συγκομιδή της, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Νιουκάστλ στο «Elland Road» με σκορ 2-2. Τα Παγώνια είναι στην 18η θέση με 31 βαθμούς, στο +1 από τη Λέστερ και στο – 1 από την Έβερτον, έχοντας ματς περισσότερο και από τις δύο. Από την πλευρά τους οι Καρακάξες έφτασαν τους 66 βαθμούς και είναι στο +4 από την 5η Λίβερπουλ.

Το ματς άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς προηγήθηκαν στο 7′ με τον Άιλινγκ, ενώ 20 λεπτά κέρδισαν πέναλτι, το οποίο όμως δεν μετουσίωσε σε γκολ ο Μπάμφορντ. Η ομάδα του Έντι Χάου έκανε την ανατροπή με δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Γουίλσον στο 31′ και στο 69’΄.

Η Λιντς βρήκε έστω και με αρκετή δόση τύχης το γκολ της ισοφάρισης. Στο 79′ ο Κρίστενσεν δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του Τρίπιερ και κατέληξε στα δίχτυα του Πόουπ για το 2-2. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 90+1′ όταν ο Φίρπο ανέτρεψε τον Γκόρντον πριν πατήσει περιοχή και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, όμως δεν άλλαξε κάτι στον δείκτη του σκορ.