Μία υπόθεση που την έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τους τελευταίους μήνες φέρεται πως έχει διευθετήσει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, η Μπάρτσα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ουσμάν Ντεμπελέ ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία τους μέχρι το 2028, με τις υπογραφές όμως να αναμένεται να μπουν μετά από το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα, υπάρχει η δέσμευση από τον ποδοσφαιριστή πως δεν θα κάνει χρήση της ειδικής ρήτρας που ισχύει για τον ερχόμενο Ιούνιο και Ιούλιο, η οποία και αναφέρει πως μπορεί να αποχωρήσει από τους Μπλαουγκράνα αν της καταβληθεί η ρήτρα των 50.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο Ντεμπελέ αποτελεί μία από τις ακριβότερες αγορές στην ιστορία του ποδοσφαίρου καθώς για την απόκτησή του η Μπαρτσελόνα έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 140.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει από την Ντόρτμουντ το 2017.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο νέο deal σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Τσάβι καθώς έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Γάλλο, δίνοντάς του φανέλα βασικού σε αρκετούς από τους αγώνες της ομάδας.