Η συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ για την ημιτελική και τελική φάση των πλέι οφ της Basket League, ολοκληρώθηκε, δίνοντας και κάποιες ειδήσεις.
Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, οποίος μίλησε για επικείμενες αλλαγές στο format του πρωταθλήματος, βρίσκοντας άλλους σύμφωνους και άλλους σκεπτικούς.

Για τις ομάδες, από πλευράς Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στη δουλειά της ομάδας του και τον στόχο του τίτλου, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε το πρωταγωνιστικό στοιχείο της ομάδας.

Για τον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στην βελτίωση που πρέπει να δείξουν οι «πράσινοι» και ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε την καλή προετοιμασία που έχει γίνει για τα πλέι οφ.

Από το Περιστέρι μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος είπε ότι η ομάδα του θα παραταχθεί χωρίς φόβο κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Λεωνίδας Κασελάκης τόνισε τη δυσκολία της σειράς.

Για τον ΠΑΟΚ ο Φώτης Τακιανός μίλησε για την αναπροσαρμογή στόχων της ομάδας και την προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης υπογράμμισε όσα πέτυχε φέτος ο Δικέφαλος.