Η Λειψία βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο ως το 87ο λεπτό, αλλά βρήκε δύο γκολ από ισάριθμες ασίστ του Ενκουνκού στο φινάλε και με τεράστια ανατροπή κόντρα στην Βέρντερ (2-1) αγκαλιάζει τετράδα.
Μεγάλο ματς του Ενκουνκού που σέρβιρε τα δύο τέρματα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έκαναν ψυχωμένη ανατροπή! Χωρίς σκορ κύλησε το πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους στο 65’ να ανοίγουν το σκορ με τον Ενκουκού. Ωστόσο το γκολ ελέγχθηκε από το VAR και δεν μέτρησε, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και πέντε λεπτά αργότερα έκαναν το 1-0, με τον Μπίτενκουρτ.
Ωστόσο, η Λειψία δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη, με τον Όρμπαν στο 87ο λεπτό να κάνει το 1-1, σώζοντας την ομάδα του από το κάζο και στη μάχη που δίνει για την τετράδα του γερμανικού πρωταθλήματος. Η Βρέντερ παραλίγο να την… κάνει στο τέλος, αφού στο 90+2’ ο Ντίνκσι έκανε το 2-1 αλλά δεν μέτρησε το γκολ για οφσάιντ και οι «ταύροι» ηρέμησαν στην συνέχεια. Μάλιστα, ο Σομποσλάι στο 90+7’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τη Λειψία, ύστερα από ασίστ του Ενκουκού, ο οποίος σήμερα είχε πάρει… φωτιά!