Οι συγκλονιστικοί Μπούκερ-Ντουράντ κέρδισαν την τινανομαχία με τον μυθικό Νίκολα Γιόκιτς, οδηγώντας τους Σανς στη νίκη με 129-124, ισοφαρίζοντας την σειρά με τους Νάγκετς σε 2-2.

Ο Ντέβιν Μπούκερ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 36 πόντους, 6 ριμπάουντ και 12 ασίστ, ενώ ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε ρεκόρ καριέρας με 53 πόντους, έχοντας στο ενεργητικό του 4 ριμπαόυντ και 10 ασίστ, με τους Σανς να παίρνουν τη νίκη μετά από μια ματσάρα που είχε από το ξεκίνημα τον χαρακτήρα του ντέρμπι.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κέβιν Ντουράντ που είχε 36 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης και τους Νάγκετς να ακολουθούν από κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Οι Σανς άντεξαν μέχρι το τέλος, διατήρησαν… ανέπαφη την έδρα τους και πλέον η σειρά επιστρέφει στο Ντένβερ, με τους «Ήλιους» να έχουν την ευκαιρία για το πρώτο break στη σειρά και τους Νάγκετς να είναι αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στην Αριζόνα.