Το SDNA έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ για τη νέα αποστολή της σκωτσέζικης ομάδας με επίκεντρο τον 30χρονο δεξιό μπακ του «Τριφυλλιού».

Το παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης (3/5) στη Λεωφόρο, «μαγνητίζει» εκτός από τους οπαδούς του «Τριφυλλιού» κι αρκετούς σκάουτ ξένων ομάδων. Ένας εξ αυτών θα είναι και ο «κατάσκοπος» της Ρέιντζερς που έρχεται στο «Απόστολος Νικολαίδης» με συγκεκριμένη αποστολή.

Το μέλος του τεχνικού τιμ Χάρι Γουότλινγκ θα περάσει απ΄το…μικροσκόπιο τον Γιάννη Κώτσιρα για το λογαριασμό του οποίου η ομάδα της Γλασκώβης – όπως αποκάλυψε το SDNA την 1η Μαρτίου κι επιβεβαιώθηκε πλήρως από τα  media στη Σκωτία – διενεργεί scouting report τους τελευταίους μήνες.

Κι αν μη τι άλλο, οι επαναλαμβανόμενες αποστολές της Ρέιντζερς στην Ελλάδα με επίκεντρο τον Κώτσιρα, «φωτογραφίζουν» και το…ζεστό ενδιαφέρον για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή. Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του 30χρονου δεξιού μπακ με τους «πράσινους» λήγει το καλοκαίρι του ΄24.