Έτρεχε και δεν έφτανε το τελευταίο εικοσιτετράωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία, έχοντας ανταποκριθεί σε 47 περιστατικά, 24 πυρκαγιές και 23 Ειδικές Εξυπηρετήσεις.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Δύναμης, κ. Ανδρέα Κεττή, νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε εργαστήριο παρασκευής αλουμινίων στην βιομηχανική περιοχή Αγίου Αθανασίου. Το εργαστήριο ήταν κλειστό και χωρίς προσωπικό, με ζημιές να προκαλούνται από τη φωτιά σε εξοπλισμό και μηχανήματα.
Αργότερα το βράδυ, λίγο πριν τις 23:00 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δύο εγκαταλειμμένα κτίρια σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους στην οδό Δήμητρας. Από την πυρκαγιά επηρεάστηκαν τέσσερα φοινικόδεντρα τα οποία εφάπτονταν του ενός κτιρίου. Από την πυρκαγιά υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές και τα δύο κτήρια, με τα αίτια της πυρκαγιάς να διερευνώνται.
Τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο στην οδό Αντρέα Κάλβου στη Λεμεσό. Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος και σε παρακείμενο πλαστικό σκυβαλοδοχείο 1100 λίτρων.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου