Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για αίτημα προσωποκράτησης της οδηγήθηκε σήμερα το πρωί η 30χρονη Ουκρανή, φίλη της 35χρονης η οποία βρέθηκε στραγγαλισμένη σε διαμέρισμα στο Ποταμό Γερμασόγειας τα ξημερώματα της Κυριακής. Βασικός ύποπτος του άγριου φονικού ο 25χρονος Τούρκος καταζητούμενος καθώς ήταν και ο τελευταίος πελάτης του θύματος.
Η 30χρονη συνελήφθη χθες το βράδυ ως ύποπτη για τα αδίκημα εκμετάλλευσης πορνών άρθρο 164 (1). Πρόκειται για πρόσωπο που διευθετούσε ραντεβού με άνδρες για το θύμα. Όπως πληροφορείται το Philenews, η ύποπτη σε κατάθεση της ανέφερε ότι είχε ενοικιαστεί από την ίδια τις τελευταίες 15 ημέρες για το πόσο των 40 ευρώ την ημέρα και σε αυτό διέμενε η 35χρονη. Το πιο πάνω πόσο το έδινε το θύμα στην 30χρονη και αυτή στον διαχειριστή.
Η ύποπτη είπε ακόμη ότι λάμβανε το ποσό των 50 ευρώ την ημέρα από το θύμα, μόνο κατά τις ημέρες που θα διαχειρίζονταν τα ραντεβού της, ανεξάρτητα από τους πόσους πελάτες θα εξυπηρετούσε.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 30χρονη διαχειρίζονται λογαριασμό μέσω της εφαρμογής Παζαράκι για την 35χρονη φίλη της. Επίσης, φαίνεται να συνεργαζόταν και με άλλη κοπέλα για την οποία η ύποπτη της διευθετούσε ραντεβού για παροχή ερωτικών υπηρεσιών.