Οι επαφές του Αντόνιο Κορδόν για τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού συνεχίζονται.

Στην Ισπανία βρίσκεται ο Αντόνιο Κορδόν, προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του για να μετακομίσει μόνιμα στον Πειραιά, αλλά παράλληλα δουλεύει πάνω στον νέο προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει μια λίστα με υποψηφίους που εξετάζει και κάνει τις απαραίτητες επαφές. Ολα δείχνουν πως ο εκλεκτός για τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» θα ανακοινωθεί αρχές Ιουνίου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως».

Εξάλλου, η κατάκτηση του Κυπέλλου από την ΑΕΚ, δίνει στον Ολυμπιακό το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League. Έτσι, υπάρχει μια μεγαλύτερη άνεση χρόνου για την υλοποίηση του σχεδιασμού των Πειραιωτών. Οσον αφορά την ονοματολογία, καθημερινά γράφονται πολλοί προπονητές που ενδέχεται να ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό, κυρίως από την Ιβηρική και τη Λατινική Αμερική.

Ο Μαρθελίνιο αποτελεί έναν από τους διακαείς πόθους της ομάδας, αλλά κάθε προσέγγιση το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν επιτυχημένη. Από εκεί και πέρα, στο προσκήνιο βρίσκονται τα ονόματα των Άντονι Ιραόλα, που μένει ελεύθερος από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, Χοσέ Μπορδαλάς, Τάτα Μαρτίνο. Ωστόσο, δεν αποκλείεται ο προπονητής που θέλει να φέρει ο Κορδόν στο λιμάνι να είναι κάποιος, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει.