Η εταιρεία της Ανόρθωσης έστειλε στο σωματείο την αντιπρότασή της όσον αφορά τη διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας, αφαιρώντας τους δύο όρους που διαφωνεί στην πρόταση που της απέστειλε αρχικά το σωματείο, δηλαδή α) να κατατίθενται προσωπικές εγγυήσεις εάν η εταιρεία δημιουργήσει μεγαλύτερο προϋπολογισμό από τα έσοδα και β) να μην υποθηκεύεται ποσό από τα τηλεοπτικά δικαιώματα πέραν της τρέχουσας σεζόν.
Το ερώτημα βεβαίως έγκειται στο πώς είναι εφικτό να συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο το σωματείο, από τη στιγμή που για εκείνο, οι όροι αυτοί θεωρούνται εκ των ων ουκ άνευ και…κόκκινη γραμμή. Εκτός κι αν αποδειχθεί το αντίθετο.
Από χθες γίνονται συνεχώς επαφές ώστε να βρεθεί η συμβιβαστική λύση, κάτι που προς το παρόν δεν έχει επιτευχθεί. Ενδεχομένως να υπάρξουν και κατ’ ιδίαν συναντήσεις μεταξύ των δύο μερών το προσεχές διάστημα.
Δεν αποκλείεται επίσης να παίξει το δικό του (σημαντικό) ρόλο ο Χρήστος Πουλλαΐδης, ο οποίος αναμένεται στην Κύπρο από το εξωτερικό πιθανότατα αύριο. Εάν προκύψει οριστική διαφωνία στη συμφωνία διαχείρισης μεταξύ εταιρείας-σωματείου, τότε η…καυτή πατάτα θα επανέλθει στα δικά του χέρια και το πρόβλημα θα είναι (πολύ) μεγαλύτερο!
Ούτε ο ίδιος, ούτε κανείς επιθυμεί να φτάσει σ’ αυτό το σημείο η κατάσταση, γι’ αυτό και καταβάλλονται προσπάθειες να επέλθει συμβιβασμός, ωστόσο προς το παρόν η κατάληξη είναι άγνωστη.

Ανδρέας Βεντούρης