Τα προγνωστικά του για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας, με τις ομάδες που θα περάσουν στο final-4, ποιες θα είναι στον τελικό και ποια θα πάρει το τρόπαιο έδωσε ο Μάικ Μπατίστ στο BasketNews Euroleague Bracket Challenge.
Ο Αμερικανός προπονητής, παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού εκτίμησε ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει το «παρών» στον τελικό αλλά την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να είναι αυτή που στο τέλος θα πανηγυρίσει.
Ο Μπατίστ δήλωσε ότι όλες οι ομάδες με πλεονέκτημα έδρας θα περάσουν στο Final 4 με εξαίρεση την Ρεάλ Μαδρίτης. Εκεί στήριξε την Παρτιζάν του αγαπημένου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Όταν έφτασε στο ζευγάρι του τελικού που γι’΄αυτόν θα είναι το Ολυμπιακός– Παρτιζάν έβγαλε νικητές τους Σέρβους,
«Έχουμε τον παλιό μου προπονητή Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Κέρδισα μαζί του τρία πρωταθλήματα και θα ήταν παράξενο να του πάω κόντρα οπότε δεν θα το κάνω. Θεωρώ πως έχει προετοιμάσει σωστά την Παρτιζάν. Κανένας άλλος προπονητής δεν προετοιμάζει τόσο καλά την ομάδα του. Γνωρίζω πως η Ρεάλ θα δώσει γενναία μάχη όμως η σειρά θα κριθεί σε κάποιες στρατηγικές στις οποίες ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος», ανέφερε και πρόσθεσε για την μάχη ανάμεσα σε Σαρούνας Γιασκεβίτσιους και Ζέλικο Ομπράντοβιτς:
«Πιστεύω πως ο δάσκαλος θα ξεπεράσει τον μαθητή και η Παρτιζάν θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό. Εκεί, στον τελικό θα επιλέξω και πάλι την Παρτιζάν», κατέληξε.ΣΠΟ