Ο Βαγγέλης Παυλίδης σημείωσε δύο γκολ, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και παρότι τραυματίστηκε, η Άλκμααρ προκρίθηκε εις βάρος της Άντερλεχτ στα ημιτελικά του Europa Conference League χάρη στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης έκανε το χρέος του με δύο γκολ και μπορεί να τραυματίστηκε, όμως η ισοφάριση του 2-0 του πρώτου αγώνα έστειλε το ζευγάρι της Άλκμααρ με την Άντερλεχτ στην παράταση κι από εκεί στα πέναλτι. Ο Μάθιου Ράιαν πήρε τη σκυτάλη και με δύο επεμβάσεις οδήγησε τους Ολλανδούς με 4-1 στα ημιτελικά του Europa Conference League.Ο Έλληνας επιθετικός χρειάστηκε μόλις 13 λεπτά αγώνα για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου παιχνιδιού στις Βρυξέλλες. Στο 5′ με πέναλτι έκανε το 1-0 και οκτώ λεπτά αργότερα ο Γενς Όντγκαρντ του έδωσε έτοιμο γκολ για το 2-0.

Το μομέντουμ ήταν με τους γηπεδούχους και ο Παντελής Χατζηδιάκος στα μετόπισθεν δεν αντιμετώπισε πολλούς κινδύνους. Στην ανάπαυλα όμως, ο Παυλίδης αντικαταστάθηκε λόγω προβλήματος στον αστράγαλο και οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν μουδιασμένοι στην έναρξη του 2ου μέρους.

Στο τελευταίο τέταρτο η εικόνα ήταν διαφορετική. Ένα δοκάρι και δύο μεγάλες ευκαιρίες θα μπορούσαν να τους είχαν στείλει νωρίτερα στα ημιτελικά, αλλά τελικά το ζευγάρι οδηγήθηκε στην παράταση.

Το 1ο μέρος της ήταν για την Άλκμααρ, το 2ο για την Άντερλεχτ και στα πέναλτι ο Μάθιου Ράιαν απέκρουσε τις προσπάθειες των Γιαν Βερτόνχεν και Κιλιάν Σαρντελά για να δώσει το “εισιτήριο” στους Ολλανδούς.