Η Αταλάντα είναι εδώ και βλέπει τετράδα! Η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι κατάφερε να αποδράσει με σπουδαίο «διπλό» από το Τορίνο, επικρατώντας 2-1 της «γκρανάτα» και βρίσκεται στο -2 από το Champions League της επόμενης σεζόν.

Λυτρωτής για τους «μπεργκαμάσκι» ο Ζαπάτα, ο οποίος με το δεύτερο φετινό του τέρμα στη Serie A χάρισε στην ομάδα του τη δεύτερη σερί νίκη και την έβαλε για καλά στο κόλπο της τετράδας. Την ίδια ώρα, οι γηπεδούχοι έμειναν στη 12η θέση με 42 βαθμούς.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με την Αταλάντα ωστόσο να καταφέρνει να εκμεταλλευτεί το δικό της. Στο 34ο λεπτό ο Τζαπακόστα άνοιξε το σκορ, όταν μετά από ωραία ντρίμπλα έκανε το σουτ με το δεξί, με την μπάλα να πηγαίνει στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Ένα τέρμα που δεν πανηγύρισε διότι σεβάστηκε το παρελθόν του στη «γκρανάτα».

Η Τορίνο στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερη, είχε τις στιγμές της και προσπαθούσε να ισοφαρίσει. Η «γκρανάτα» τελικά το κατάφερε και έκανε το 1-1 στο 75’ με τον Σανάμπρια, ο οποίος από δύσκολη γωνία έφερε το ματς στα ίσα. Στην συνέχεια του ματς οι γηπεδούχοι πίεζαν και για δεύτερο γκολ, έχοντας κάποιες καλές στιγμές.

Παρόλα αυτά, η Αταλάντα χτύπησε στο φινάλε με τον Ζαπάτα να αδειάζει υπέροχα έναν αντίπαλο και με υπέροχο διαγώνιο τελείωμα να εκτελεί τον αντίπαλο κίπερ για το 2-1, πανηγυρίζοντας έξαλλα παρέα με τους οπαδούς της ομάδας του που είχαν ταξιδέψει από το Μπέργκαμο στο Τορίνο.