Διαβάστε όλα όσα είπε ο Νικόλας Μαρτίδης σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα μας. Αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Α’ Κατηγορίας ανάμεσα σε Άρη και ΑΠΟΕΛ, εξέφρασε την άποψη του πως οι τρεις ομάδες που θα είναι στις τρεις πρώτες θέσεις μετά το τέλος της 13ης αγωνιστικής στη Β’ Κατηγορία θα πάρουν την άνοδο, ενώ ανάλυσε και ξεχωριστά τις αναμετρήσεις.
Αναλυτικά:
Για το ΆρηςΑΠΟΕΛ: «Θεωρώ πως ελαφρύ προβάδισμα έχει ο Άρης λόγω της αγωνιστικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Δεν θα βάλω στη μέση παράγοντες όπως η εμπειρία και ο κόσμος. Σε περίπτωση νίκης του Άρη θεωρώ πως θα είναι ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο γιατί θα πάει στο +4 και θα χρειαστεί να κάνει δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα για να χάσει την πρωτιά. Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης του Άρη, δηλαδή ισοπαλία η νίκη του ΑΠΟΕΛ,  το πρωτάθλημα θα παιχτεί μέχρι το τέλος και όλα θα παραμείνουν ανοιχτά. Θα είναι όλα 50-50%Δεν βλέπω η ΑΕΚ να μπορεί να μπει σφήνα γιατί διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος και βασικός τους στόχος τώρα είναι να διατηρήσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο και την 3η θέση».
Για το Ομόνοια 29Μ-ΑΕΖ: «Η ΑΕΖ παίζει για δύο αποτελέσματα. Βολεύεται και με την ισοπαλία. Είναι δύο αποτελέσματα που αν πάρει ένα εξ αυτών την καθιστούν το απόλυτο φαβορί για την άνοδο. Από την άλλη, η Ομόνοια 29Μ αγωνίζεται μόνο για τη νίκη. Είναι ένα ματς 50-50% γιατί από τη μια η ΑΕΖ είναι μια έμπειρη ομάδα με έμπειρους παίκτες και προπονητή ενώ η Ομόνοια 29Μ έχει το πλεονέκτημα της έδρας και του ενθουσιασμού που φέρνει στην ομάδα. Σε αυτά προσθέστε και το γεγονός πως οι πράσινο είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση».
Για το ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος-Εθνικός Άχνας: «Έχουμε ξεκάθαρο φαβορί τον Εθνικό Άχνας που πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε για να μην τον ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων και θα κρατάει την τύχη στα χέρια του. Τον θεωρώ μεγάλο φαβορί παρά την 4η θέση του γιατί με δύο νίκες εναντίον αδιάφορων ομάδων όπως ο ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος και η Πέγεια 2014 θα είναι οπωσδήποτε στην Α’ Κατηγορία».
Για το Πέγεια 2014-Οθέλλος: «Θεωρώ φαβορί τον Οθέλλο γιατί με νίκη θα είναι στην πρώτη κατηγορία. Εκτός αυτού θέλει να μείνει μακριά από… περιπέτειες την τελευταία αγωνιστική και δεν θέλει να ρισκάρει να αντιμετωπίσει την Ομόνοια 29Μ που θα έχει παίζει τα ρέστα της άνοδο της στην Α’ Κατηγορία. Επίσης, έχει μεγάλο κίνητρο γιατί με νίκη και ήττα της ΑΕΖ είναι ήδη πρωταθλητής και δεν θα χρειαστεί. Η Πέγεια από την άλλη είναι αδιάφορη».
Για τη μάχη της ανόδου στη Β’ Κατηγορία: «Θεωρώ πως οι ομάδες που θα βρίσκονται στις θα είναι 99% στην πρώτη κατηγορία. Ξεκάθαρα φαβορί είναι ο Οθέλλος και ο Εθνικός Άχνας και η τρίτη θέση θα παιχτεί ανάμεσα σε ΑΕΖ και Ομόνοια 29Μ στο μεταξύ τους αγώνα. Σ’ έναν αγώνα που τα πάντα είναι ανοιχτά και δεν μπορεί να γίνει καμία μα καμία πρόβλεψη».

Θράσος Δημητρίου