Βραδιά αστέρων ήταν η χθεσινή στον εκθεσιακό χώρο της Unicars στη Λευκωσία! Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών και η Unicars, επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen στην Κύπρο, βράβευσαν τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της κάθε μίας εκ των 28 πρώτων αγωνιστικών του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας βάσει τoυ διεθνούς δείκτη InStat index. H αίθουσα πλημμύρισε από ταλέντο, χαμόγελα και υποσχέσεις για ακόμη περισσότερες μαγικές στιγμές στα κυπριακά γήπεδα!
Τις απονομές των βραβείων στους ποδοσφαιριστές έκαναν εκ μέρους της Unicars οι Κωνσταντίνος Ανανιάδης, Marketing Manager, Πόλυς Πολυδώρου, Chief Operator Officer και Σάββας Παύλου, Dealer Network Sales Manager. Απονομές έκαναν επίσης ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, ο πρόεδρος της ΕΑΚ, Ηρόδοτος Μιλτιάδους και ο πρόεδρος του Charity Idols, Σταύρος Κούρρης.
Η AEK είναι η ομάδα που κρατάει τη σκυτάλη της πρωτιάς όσον αφορά τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που αναδείχθηκαν κορυφαίοι! Συνολικά δέκα φορές οι ποδοσφαιριστές των κιτρινοπράσινων πήραν το βραβείο «Unicars MVP of the Week», με τον Imad Faraj να «τρέχει» πρώτος με τρεις κατακτήσεις και να ακολουθούν με δύο οι Hrvoje Milicevic και Angel Garcia.
Ακολουθεί το ΑΠΟΕΛ, εννέα ποδοσφαιριστές του οποίου ανέβηκαν στο «βάθρο» σε έξι αγωνιστικές αφού σε τρεις περιπτώσεις υπήρξε η απόλυτη ισοβαθμία (2η, 8η και 26η αγωνιστική) ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων! Οι Τάσος Δώνης και Marquinhos είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κερδίσει από δύο βραβεία.
Όπως οι γαλαζοκίτρινοι, έτσι και οι ποδοσφαιριστές του Άρη κέρδισαν το βραβείο σε έξι αγωνιστικές. Συνολικά εφτά ποδοσφαιριστές της «ελαφράς ταξιαρχίας» συμπεριλαμβάνονται στη λίστα, με τους Aleksandr Kokorin και Shavy Babicka να κρατούν τα ηνία. Πιο κάτω συναντάμε την Παφο FC, οι ποδοσφαιριστές της οποίας κέρδισαν τέσσερις φορές το «Unicars MVP of the Week», με τον Jordan Ikoko να το κατακτάει δύο φορές. Επιπλέον, στη λίστα των διακριθέντων συναντάμε από έναν ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, του Απόλλωνα και της Ομόνοιας.
Στον χαιρετισμό του, ο κ. Κωνσταντίνος Ανανιάδης, ανέφερε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τους ποδοσφαιριστές και μέλη του ΠΑ.Σ.Π. στο εκθεσιακό χώρο της Unicars προκειμένου να βραβεύσουμε τους καλύτερους της κάθε αγωνιστικής στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας. Ως Unicars και Volkswagen θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον κυπριακό αθλητισμό και δη το ποδόσφαιρο, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες των πρωταγωνιστών που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές».
Από την πλευρά του, ο Σπύρος Νεοφυτίδης, αφού συγχάρηκε όλους τους ποδοσφαιριστές που βραβεύτηκαν, πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη χορηγό εταιρία Unicars για τη φιλοξενία και ιδιαίτερα τον φίλο και συνεργάτη Κωνσταντίνο Ανανιάδη για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε τα τελευταία χρόνια. Τιμούμε τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές ενός πολύ συναρπαστικού πρωταθλήματος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας τεράστιος συναγωνισμός με πολλούς υποψήφιους τόσο για την καλύτερη ενδεκάδα όσο και για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου ο οποίος θα αναδειχθεί μέσα από την ψηφοφορία των ίδιων των ποδοσφαιριστών και μέσα από την ανάλυση της απόδοσης τους από το InStat index. Στις 18 Μαΐου στα PASP FOOTBALL AWARDS, τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή στην Κύπρο, ίσως ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εδώ μαζί μας να ανακηρυχθεί ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς». Επίσης, ο κ. Νεοφυτίδης ευχαρίστησε τις ομάδες για την εξαιρετική συνεργασία.

Η λίστα με τους «Unicars MVP of the Week»