Ενώπιον του εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα ο Ντάνι Άλβες, με σκοπό να απολογηθεί για ακόμη μία φορά και να μιλήσει για την υπόθεση βιασμού μιας νεαρής κοπέλας σε νυχτερινό κλαμπ προ μηνών, όπως καταγγέλλει το φερόμενο θύμα.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα που τελεί υπό κράτηση από τις 20 Ιανουαρίου, κατέθεσε σήμερα το πρωί για περίπου μισή ώρα, για δεύτερη φορά, ενώπιον του εισαγγελέα που τον ερευνά για την υποτιθέμενη παράβαση.

Ο Άλβες, ο οποίος στην πρώτη του κατάθεση ενώπιον του εισαγγελέα που τον έστειλε στη φυλακή χρησιμοποίησε έως και τρεις διαφορετικές εκδοχές των γεγονότων, παραδέχτηκε σήμερα για πρώτη φορά ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τη νεαρή κολπικά. Λέγοντας πως τις προηγούμενες φορές δήλωνε διαφορετικά γεγονότα, διότι δεν ήθελε η γυναίκα του να μάθει την απιστία του και να τον χωρίσει.

Επέμεινε για ακόμη μια φορά, όμως, πως οτιδήποτε συνέβη στο νυχτερινό κέντρο ανάμεσα σε αυτόν και την κοπέλα ήταν συναινετικό, αφού και η ίδια ήθελε να κάνουν σεξ.

Στην απολογία του στις 20 Ιανουαρίου, ο Βραζιλιάνος μπακ υποστήριξε ότι δεν γνώριζε το θύμα, αργότερα, παραδέχτηκε ότι συνάντησε τη νεαρή γυναίκα στο μπάνιο του κλαμπ χωρίς να συμβεί τίποτα μεταξύ τους και τέλος, όταν ο δικαστής συνέκρινε τις εξηγήσεις του με τα βιολογικά στοιχεία, υποστήριξε ότι η κοπέλα του είχε κάνει στοματικό έρωτα, με συναινετικό τρόπο.

Τελικά, σήμερα παραδέχτηκε πως έκαναν σεξ, επισημαίνοντας τη συναίνεση της κοπέλας, αφού μάλιστα είχε βρεθεί σπέρμα του ποδοσφαιριστή μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η νεαρή! Η υπεράσπιση του παίκτη υποστήριξε ενώπιον του δικαστή ότι ο ποδοσφαιριστής έχει τονίσει ότι σέβεται πάντα τις γυναίκες και δεν θα προχωρούσε σε βιασμό σε καμία περίπτωση.