Στο ΓΣΠ, τουλάχιστον οι τρεις κερκίδες που αναλογούν στην Ομόνοια, θα είναι κατάμεστες, την ερχόμενη Τετάρτη. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και πέντε μέρες πριν από τον καθοριστικό επαναληπτικό ημιτελικό με την Πάφος FC, εξάντλησε τα εισιτήρια, που είχαν στη διάθεση τους.
Οι φίλοι της Ομόνοιας, γράφουν και πάλι ιστορία και θα είναι εκεί, σε αυτό το πολύ σημαντικό ραντεβού, για να στηρίξουν την ομάδα, ώστε να εξασφαλίσει το εισιτήριο πρόκρισης για τον τελικό.
Η ομάδα όμως, θα είναι εκεί; Ιδού το ερώτημα που προκύπτει και είναι λογικό να υπάρχουν ερωτήματα, ειδικά μετά τις τελευταίες δυο προβληματικές εμφανίσεις της Ομόνοιας
Για να τα καταφέρει και να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πάφος FC, η οποία έρχεται με… φόρα και είναι σε ανοδική πορεία, επιβάλλεται να… γυρίσει τον διακόπτη, να αγωνιστεί σε ψηλό επίπεδο και να κάνει ακόμη και την… υπέρβαση.  
Υπάρχουν μερικές μέρες ακόμη για την ρεβάνς της Τετάρτης και οφείλουν τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται και να παρουσιάσουν την ομάδα στα επίπεδα που πρέπει, για να είναι ανταγωνιστική, να διεκδικήσει και να πάρει τη νίκη-πρόκριση!