Το γράψαμε ξανά ότι κάποτε θα ερχόταν η ήττα και με τον Μπογκντάν Αντόνε στον πάγκο, αλλά ήρθε σε ένα σημείο που πληγώνει περισσότερο από ποτέ.
Ήρθε σε ένα σημείο που ο Απόλλωνας θα πλησίαζε με νίκη ακόμα και την 3η θέση και όπως εξελίχθηκαν τα δεδομένα βλέπει το τρένο της Ευρώπης να απομακρύνεται.
Η 4η θέση είναι κοντά αλλά για να την πάρει ο Απόλλωνας θα πρέπει ρεαλιστικά να ξεπεράσει την Πάφος FC την οποία θα ήθελε πολύ πιο ψηλά στην βαθμολογία και την ίδια στιγμή να κερδίζει το Κύπελλο.
Ουσιαστικά και στην 4η θέση να τερματίσουν οι γαλάζιοι αφήνοντας πίσω τους την Παφιακή ομάδα δεν βγαίνουν Ευρώπη.
Για να προλάβουν το τρένο θα πρέπει να κάνουν μια εντυπωσιακή αλάνθαστη πορεία μέχρι το φινάλε για να προλάβουν την 3η θέση από την οποία απέχουν οχτώ ολόκληρους βαθμούς.
Τι σημαίνουν όλα αυτά;
Σημαίνουν ότι για να βγει ο Απόλλωνας στην Ευρώπη στη νέα σεζόν και να δώσει συνέχεια στο σερί του θα πρέπει να γίνει ένα ποδοσφαιρικό θαύμα για λογαριασμό του ίδιου και την ίδια στιγμή μια ποδοσφαιρική αυτοκτονία από τους αντιπάλους του που βρίσκονται πιο ψηλά… που και να θέλουν να αυτοκτονήσουν για να προλάβει ο Απόλλωνας δεν μπορούν με βάση τις βαθμολογικές διαφορές.

Χρίστος Χρίστου