Η Άρσεναλ δεν τα κατάφερε σε ένα ακόμα ματς και παρά το γεγονός πως ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0… δεν τα κατάφερε με την Γουέστ Χαμ να ισοφαρίζει σε 2-2. Πλέον η ομάδα του Αρτέτα είναι στο +4 από την δεύτερη Σίτι…
Μοιραίος του ματς ήταν ο Σάκα, ο οποίος έχασε το κρίσιμο πέναλτι που ίσως να έδινε το τρίποντο στην Άρσεναλ. Παρόλα αυτά ο αρχηγός των “κανονιέρηδων”, Μάρτιν Όντεγκααρντ, στάθηκε στο πλευρό του συμπαίκτη του και έστειλε ένα μήνυμα προς όλους.
«Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Ο Σάκα είναι καταπληκτικός όλη την σεζόν, αλλά σήμερα δεν ήταν η μέρα του. Νικάμε και χάνουμε όλοι μαζί», είπε ο Μάρτιν Όντεγκααρντ.
«Εμείς κάναμε πολλά ηλίθια πράγματα με την μπάλα και τους βάλαμε μέσα στο παιχνίδι. Τους επιτρέψαμε να μας απειλούν με σέντρες. Σε αυτό το ματς… είδαμε πολλά πράγματα που κάναμε και στο Άνφιλντ, όταν και κερδίζαμε με 2-0. Πιέζαμε, αλλά μετά για κάποιον λόγο σταματήσαμε. Τους δώσαμε ελπίδα και μας πλήγωσαν, εμείς φταίμε. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να κοιτάξουμε μπροστά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Άρσεναλ.
«Ας μην ξεχνάμε πως είμαστε ακόμα στην κορυφή και στο +4 από την δεύτερη Σίτι», ανέφερε ο άσος των Λονδρέζων.