Η Ανζέ προετοιμάζεται για τη δεύτερη κατηγορία, ωστόσο, την ζημιά την έκανε στη Λιλ, η οποία διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο, η Ανζέ επικράτησε 1-0, παίρνοντας τρίποντο για πρώτη φορά μετά από 21 αγώνες.
Λίγο πριν το μισάωρο, η Λιλ έφτασε κοντά στο γκολ με τον πρώτο σκόρερ της Ligue 1, τον Ντέιβιντ, να μην βρίσκει στόχο, ενώ, λίγο αργότερα, ξανά ο Καναδός φορ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά, ο τερματοφύλακας της Ανζέ τον σταμάτησε.
Οι γηπεδούχοι έψαχναν την πρώτη, εντός έδρας, νίκη τους στη σεζόν και, στο ξεκίνημα της επανάληψης, έχασαν καλή ευκαιρία, με τον Μπενταλέμπ, ο οποίος νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Λιλ. Στο 71′, ο Χαλίντ Σαμπάνοβιτς πέρασε στο ματς και, έντεκα λεπτά αργότερα, ο Σέρβος μπακ αποδείχτηκε σε “χρυσή” αλλαγή για την Ανζέ. Από κοντινή απόσταση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 στο 84ο λεπτό. Η Ανζέ κράτησε το προβάδισμα μέχρι και το σφύριγμα της λήξης, πανηγυρίζοντας τη τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Μειώνονται σημαντικά οι πιθανότητες της Λιλ για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.