Με την Κ-15 της εθνικής Ισπανίας θα αγωνιστεί ο γιος του Μαρσέλο, Έντσο Άλβες, κερδίζοντας με τις τρομερές του επιδόσεις στη Ρεάλ Μαδρίτης την κλήση από την ισπανική ομοσπονδία μόλις στα 13 του χρόνια.
Τα ισπανικά Μέσα πλέκουν εδώ και καιρό το εγκώμιό του. Ο Μαρσέλο junior, Έντσο Άλβες, δίνει διαρκώς αφορμές έχοντας σπάσει τα κοντέρ στο προεφηβικό τμήμα των Μερένγκες και πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα, καθώς θα φορέσει για πρώτη φορά το εθνόσημο. Όχι της Βραζιλίας, αλλά της δεύτερης πατρίδας του, της Ισπανίας, η οποία και τον ενέταξε στο δυναμικό της Κ-15!

Μόλις στα 13 του, εξαίρεση αν υπολογίσει κανείς πως ο μέσος όρος των παικτών που καλούνται σε αυτό το κλιμάκιο είναι 14-15 ετών, ο νεαρός «bomber» της Βασίλισσας θα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Φούρια Ρόχα για το προσεχές τουρνουά Pinatar Supercup που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ μεταξύ 24 και 30 Απριλίου.

Η εξέλιξη αυτή είναι δείγμα της αίσθησης που έχει προκαλέσει στην Ισπανία ο γιος του βετεράνου θρύλου και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος πρόσφατα έσπασε το φράγμα των 100 γκολ στην Ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2017 όταν και εντάχθηκε στα «τσικό» του κλαμπ, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 32 γκολ σε 14 εμφανίσεις στο εθνικό πρωτάθλημα Κ-15. Τον περασμένο Δεκέμβριο υπέγραψε και το πρώτο του συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με ισχύ για τρία χρόνια. Μένει να φανεί αν αυτή η ένταξή του στην εθνική Ισπανίας θα έχει αντίκτυπο σε ενδεχόμενη επιλογή του στο μέλλον, μεταξύ Ισπανίας και Βραζιλίας.