Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, τονίζοντας μέσα σε άλλα πως «η Β’ Κατηγορία δεν είναι ότι καλύτερο για το κυπριακό ποδόσφαιρο» και πως συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας ο Πάμπος Χριστοδούλου. 
Αναλυτικά:
Για το ότι ανησυχούσε για την άνοδο
: «Θα πω το εξής. Ακόμα ανησυχώ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Μέχρι το τελευταίο ματς κρίνονται τα πάντα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πετύχουμε τον στόχο μας».
Για τη Β’ Κατηγορία: «Η Β’ Κατηγορία δεν είναι ότι καλύτερο για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Είναι λυπηρό για κάποια πράγματα που συμβαίνουν, για τις υποδομές και σε υπό ποιες συνθήκες παίζουν οι ομάδες. Δεν θέλω να περιαυτολογώ αλλά το πήρα πολλές φορές στη ΓΣ αυτό το θέμα. Χρειάζεται βοήθεια και από το κράτος η Β’ Κατηγορία. Οι πολιτικοί δεν μπορούν να αντιληφθούν πως είναι η μεγαλύτερη ακαδημία Κυπριών. Αφήνουμε τα πράγματα για τον άλλο χρόνο, αλλά κάθε χρόνο και χειρότερα. Και όλα αυτά σε γήπεδα που είναι για…αγροτικό. Δεν υπάρχει χώρος να αλλάξεις. Δεν μπορείς να κάνεις μπάνιο. Άστε που έχουν γήπεδα που δεν έχουν καν μπάνιο. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και το ερώτημα είναι πώς παίρνουν άδεια αυτά τα γήπεδα; Τον χειμώνα γίνονται χωράφια. Πώς να βγάλουμε Κύπριους ποδοσφαιριστές όταν υπάρχουν τέτοιες συνθήκες;».
Αν θα συνεχίσει στον Εθνικό Άχνας ο Πάμπος Χριστοδούλου: «Ο κ. Χριστοδούλου θα συνεχίσει στον Εθνικό Άχνας. Έχουμε συμβόλαιο και τη νέα χρονιά».