Οι Παριζιάνοι πήραν τις αποφάσεις τους και το καλοκαίρι που έρχεται αλλάζουν! Αλλάζουν φιλοσοφία, σκέψεις και μυαλά. Αλλάζουν προπονητή, αλλάζουν ριζικά και το ρόστερ τους φέρνοντας στο Παρκ Ντε Πρενς ποδοσφαιριστές με υψηλά κίνητρα και δίψα για επιτυχίες. Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν έχει τη διάθεση να ρίξει κι άλλα τεράστια ποσά στην αγορά. Τώρα όμως δεν προτίθεται να τα δώσει σε φτασμένους, ντελικάτους ποδοσφαιριστές, σε παγκόσμιους σούπερ σταρς.

Πρώτα όμως οι πρωταθλητές Γαλλίας θα δώσουν έμφαση στις αποδεσμεύσεις. Όπως αυτή του Νέιμαρ! Ο Βραζιλιάνος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Παριζιάνους όμως ο γαλλικός σύλλογος του έχει τονίσει κατ’ επανάληψη πως από το καλοκαίρι και μετά δεν υπολογίζεται. Μάλιστα ήδη η διοίκηση μέσω του τεχνικού της διευθυντή, Λουίς Κάμπος έχει εντοπίσει στην αγορά τον ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει τη θέση του Βραζιλιάνου στην ενδεκάδα της Παρί.

Ο εκλεκτός σύμφωνα με το Foot Mercato είναι ο Μουσά Ντιαμπί της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο Γάλλος επιθετικός πραγματοποιεί άλλη μία εντυπωσιακή σεζόν με τις «Ασπιρίνες». Ο 23χρονος, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της Παρί και έχει παίξει στο παρελθόν και στην πρώτη ομάδα εμφανίζεται σήμερα απόλυτα έτοιμος για την επιστροφή και το μεγάλο βήμα. Η διοίκηση της γαλλικής ομάδας βλέπει στο πρόσωπό του έναν ιδανικό ποδοσφαιριστή για τις πτέρυγες της επιθετικής τριάδας. Το κόστος της πιθανής μετακίνησής του στο Παρίσι μπορεί να φθάσει τα 60 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ντιαμπί εκτός από την Παρί απασχολεί πολλές ακόμη ομάδες σε Αγγλία και Ιταλία.