Προκύπτουν ερωτηματικά, προκύπτει και μερική απογοήτευση για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, παρόλο ότι εξακολουθεί να είναι στην 1η θέση.
Ο απόηχος του αποτελέσματος με την ΑΕΚ, κάθε άλλο παρά ικανοποίηση φέρνει. Ο τρόπος με τον οποίο ΑΠΕΤΥΧΕ το ΑΠΟΕΛ να νικήσει στην Αρένα και ειδικά, τα λάθη που έγιναν από το Μιλόγεβιτς και τους παίκτες του, σε ότι αφορά τη διαχείριση που έκαναν στο τελευταίο ημίωρο, είναι αιτία και αφορμή για να δημιουργείται η απογοήτευση.
Η βαθμολογία, λέει ότι χωρίς νίκη στο επόμενος ματς με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, τότε θα αμφισβητηθεί και η πρωτιά στη βαθμολογία.
Άρα λοιπόν, η επόμενη μέρα, προστάζει μόνο επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα και είναι θέμα προπονητή και παικτών να δείξουν αν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της 1ης θέσης.
Εν όψει του αγώνα την ερχόμενη Δευτέρα στο ΓΣΠ, ο Μιλόγεβιτς θα κληθεί να κάνει πιο σωστή αξιολόγηση του ρόστερ (συγκριτικά με το πως λειτούργησε όταν έκανε τις αλλαγές με την ΑΕΚ) και να βρει το καλύτερο σχήμα, ώστε να καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς και να παραμείνει στην 1η θέση εν όψει της αναμέτρησης που ακολουθεί τον Απόλλωνα και είναι με τον Άρη στη Λεμεσό.
Λογικά, ο Μπεν θα είναι πιο έτοιμος, παρόλο ότι το ρίσκο της χρησιμοποίησης του από το Μιλόγεβιτς, αποδείχθηκε λάθος.
Ήταν στον πάγκο ο Τάσος Δώνης και με τη σειρά του προβλέπεται να είναι εκεί και με τον Απόλλωνα, ενώ ενδεχομένως να επιστρέψει και ο Κοσταντίνοφ.