Μετά τη νίκη του Άρη με 2-1 επί του ΑΠΟΕΛ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος U14… χτύπησε στα σόσιαλ μίντια ο πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης.
Ο λόγος είναι ότι ο εγγονός του ο οποίος έχει και το όνομα του Ανδρέας Μιχαηλίδης είναι ποδοσφαιριστής του Άρη και στέφθηκε πρωταθλητής.
Η ανάρτηση του:
Η ομάδα του εγγονού μου Ανδρέα κέρδισε σήμερα τον τίτλο στο Πρωτάθλημα U14 της ΚΟΠ, αφού ο ΑΡΗΣ νίκησε το ΑΠΟΕΛ 2-1 στη Λεμεσό! Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω αρκετό απο το δεύτερο μέρος κ μπορώ να πώ ότι είναι δυο καλές ομάδες με καλούς παίκτες!
Μπράβο στα παιδιά κ τους προπονητές τους! Ο εγγονός μου κ οι συμπαίκτες του ένιωσαν μεγάλη χαρά & περηφάνια, το γλέντησαν δε στο τέλος όλοι μαζί! Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ συγχάρηκαν τη νικήτρια ομάδα κ μού έκανε μεγάλη εντύπωση η ωριμότητα που έδειξαν στο τέλος οι ποδοσφαιριστές κ των δυο ομάδων!
Αναμνηστική φωτό στο τέλος με τον εγγονό μου Ανδρέα Μιχαηλίδη & τον πρώτο εξάδελφο του Αντώνη Κονή, με τη χαρά του τίτλου ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους! Φυσικά τούς μαθαίνουμε «ού το νικάν, αλλά το εύ αγωνίζεσθαι», η χαρά όμως της νίκης είναι πολύ μεγάλη…